sing with me bitches !


E S C A P E .

har kommit på hur skönt jag tycker de e & ha en blogg! Bara sitta och skriva av sig ibland. De e fint mina vänner. De e fint.


Idag blir min första nyktra dag på nästan en vecka - GILLA! Nu väntar jag att klockan ska bli 02 så jag kan börja jobba och inte tänka. Jag gillar inte att tänka. Jag gillar inte att känna heller.

När man e på sånt här humör så är det så skönt att glömma allt, lättast gör jag det med high school serier från USA! Har fått en dille på 90210 och har snart sett klart hela säsong 1 !Elin and the big K !


en bild på Elin och Karl. Var på samma fashionfest men jag ville inte vara med på kort just den dagen. Har andra bilder på min dator men jag är för trött för att lägga ut de. Sen så tycker jag att det är för privat för att lägga ut sådana bilder från en riktig fashion fest med riktiga fashion människor som mig då. Lite privatliv måste vi också ha...

i should, i shouldn't

Eftersom jag inte kan sova så tänkte jag dela med mig av roliga bilder :)
nej de e inget att skämta om och det är allvarligt men det var bara roligt för studen


if i was cool


det där är jag i sommar, fast inte lika cool då jag inte är så hardcore som killen på bilden.
Jag har tänkt mig själv sådär, fast på en bakgård, musik i öronen och lite för mycket alkohol i kroppen. FAN vad det kommer sitta fint!


S U I T

Idag köpte jag min studentkostym på Brothers!! Fett snygg e den och vill ni ha experthjälp, vrålsnygga kostymer med tillbehör för ett bra pris så föreslår jag att besöka Brothers! Det finns något för ALLA

Var även lite busig och la undan en Sail Racing jacka...


Hade ett dilemma innan, ska man köpa denna skönhet eller ska man köpa en så jävl cool fucking awsome fuck me jacka från acne??? Det är två helt olika stilar men båda är så ögonvänliga. Jag löste det genom att tvinga mamma betala Acne jackan så pröjsar jag Sail Racing. HA! jag. är. bra!!


RSS 2.0