first, but not last !

Ska börja med en ny kategori här i min väldigt stora blogg! THE black list...

Först ut är ingen mindre än JOHLINE ROSBERG!

Varför? : Hon körde ifrån mig!
Var? : Utanför "Hemmakväll" Norrköping
Tid? : Cirkus 20:30 - 27/9
Händelse? : Jag, Alex och Fräz hade precis köpt Ice Age 2 (trodde vi, visade sig vara ettan!?!?! Och varför ska inte turkar få jobba i videobutiker? DÄR har ni svaret). Johline kommer och ska hämta upp oss utanför butiken. Jag står utanför och blossar upp de sista blossen samtidigt som jag skriker något åt min asiatiska vän Tejna från åbey... DÅ! när dörren är vidöppen så kör Johline Rosberg iväg! Jag skriker men hon fortsätter köra. Sen stannar hon och jag får gå in i bilen..

Denna händelse placerar Jphline Rosberg på THE BLACK LIST!

gör min förbannad och det är kanske din tur nästa gång...


& här har ni idioten

better

Har bara en såndär dag då jag känner mig bäst i hela jävla världen!
Är så jävla glad att jag har lämnat så mycket skit bakom mig. Människor som bara drog ned en och inte kunde glädjas åt något eller någon. Usch för bittra jävla fittor. Må ni brinna i helvetet :)

Ska fortsätta lyssna på min musik ashögt och skrika till den och bara le för det är så fint väder ute :).



full&lycklig @ P&L


to bad

"Don't worry about me, my heart is not broken anymore. You should actually be worrying about yourself, because as far as I can see, you're still an asshole"


build up

Igår älskade jag mina tatueringar. Idag hatar jag de! Har inte kunnat sova, kallsvettas och är spyfärdig hela tiden. Och det är så deras fel! Mina snygga monsters...


Idag ska jag springa fett mycket ärenden på stan och försöka få i mig lite mat utan att spy! Har bestämt mig för att gå ned i vikt också. Spännande ska det bli om inget annat...


Detta ger Johline sina vänner i deras paket när de fyller år. Kände att det passade så himla bra.
Johline är ju för bra för sitt bästa ibland!


hit me baby one more time



kunde inte blivit nöjdare!

live - laugh - love

VILKEN JÄVLA BRA DAG JAG HAR HAFT!
igår körde jag stängning på donken. Stängde den ack så vackra disken. Hela jag stank jif men det blev en raggar dusch på det! Drog på mig lite partykläder och drog raka vägen ned till Hugo! Försökte dra med mig Hyllan och P.I.M.P Joe men de var tråkiga gamlingar... En flaska vin och lite dans senare och livet var på topp! AWSOMENESS!!!!
Musiken må ha sugit nästintill hela kvällen och det var inte så mycket folk ute men jag var glad ändå! Det är nog det bästa med mig. Jag är alltid så jävla glad! (Förutom när jag blir arg d.v.s. då är jag riktigt arg ett tag sen går det över.) Men rätt sällskap blir vilken jävla utekväll som helst hur bra som helst :D. Därför älskar jag mina vänner!
Att skratta och ha kul är verkligen nummer 1 i mitt liv. Skratta och ha kul medan jag är ung. Bitter har jag planerat att vara när jag blir gammal. En såndär riktigt bitter gammal människa som alla skrattar åt. Det ska bli jag!
"Some people just need a high five!
In the face.
With a chair."
Remember that life should never be about getting through the day,
it should be about never wanting it to end

where my alcoholics at ?

God morgon, namaste!

Att vakna såhär sent en onsdag är ju inte sådär jättelyckat känner jag rent sexuellt. Men jag är lycklig ändå!
ska festa till de 21-01 @ donken och sedan fortsätta på hugo! Eller ja, kanske! Börjar känna att mina alkoholvanor inte är så sunda, men de e ju onsdag innan löning så ikväll är de (nästan) inga äckliga människor ute :):):)





däckarn ^


He's got no conscious, He got none, none, none, none


mindre än månad kvar tills jag får se BRITNEY FUCKING SPEARS live igen. JAG längtar!!
sålänge får denna fina cover duga.

Tack till alla fina arbetskamrater för en fab stängning


bild från britney-konserten 09. Snygga & fräscha efter lite mer än 30 timmars köande!

i miss you and i miss us - but most of all, i miss myself

Någonstans påvägen har jag tappat bort mig själv. Jag är inte den mest ordningssamma personen utav mig, trots att jag äger en Hugo Boss kalender (hehe). Jag tappar bort precis ALLT. Men jag trodde aldrig att jag skulle tappa bort mig själv, hur fan har jag lyckats?


Jag är glad, positiv, grym, sjuk, jävligt skön, rolig som få, snygg, klär mig makalöst, kan ragga på vem som helst när som helst, gör vad fan jag vill, lyssnar på vad jag vill, lever livet jag vill leva. And so on.
Preics som alla andra har jag mina dåliga sidor också. Jag är envis, har världens jävla temprament, ska alltid ha sista ordet and again so on... Men dessa två sidor tillsammans blir den amazing människan JAG är.

Jag råkade glömma bort det ett tag men FYFAN VAD JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV!




phase two

Eftersom jag känner att mitt liv har stannat så vil jag göra något.

Jag vill mer än gärna vara den där spontana människan som bokar en resa till något jävla land och hoppas på det bästa. Stannar så länge jag vill typ, men jag är inte riktigt den människan. Inte än iaf. Så imorgon ska jag äntligen boka tatueringstid! Känns som en bra komprimiss det där - vågar inte lämna mitt liv så jag tatuerar mig istället.


Att göra samma saker dag in och dag ut börjar jag tröttna något extremt på. Sen är jag trött på att älta samma saker hela jävla fucking tiden med. Samma personer, samma tider etc. etc. VARFÖR !? jag vet inte... jag vet bara inte...

Jag tror att 2012 (om vi lever) kommer vara ett stort år för mig, väldigt stort. Då kommer jag våga, jag kommer våga så mycket mer då. År 2012 (om vi lever) kommer jag vara spontan och sticka. Yes, jag e medveten om att jag planerar att vara spontan ett år tidigare! Därför ska jag leva mitt liv då precis som jag gör nu. Så jag känner att jag inte lämnar något värdefullt efter mig - förutom vänner & familj såklart ♥


RSS 2.0