W o r k

Jobbhelg ...

19-01 idag. Känner mig död. Vill inte. Orkar inte.

Tjarå fitta!!!


its all a blur

CHA CHA BLOGGEN !!!!!!!!!!!

här är jag, sitter i mitt rum, myser terä och laddar inför ett sejdo pass även känt som jobb @ donken 02-06 #killmenow

Jag har haft två fantastiskt lediga dagar.

Onsdagen spenderandes självfallet med min partner in crime Wall-Mart och en box vin. 1,5 liter var... what is an alcohol problem? Storsäljaren Alexus mötte upp oss och vi fortsatte vår singstar kväll (förlåt kim) och sedan kom miss sillis nattis på besök och vi begav oss mot Hugo.

Hugo var crowded so to speak. Varje 94a hade sparat sin påskpeng så fint för att ha råd med en och en annan breezer på krogen. PARTY UP YEAH YEAH!!

Fulla som svin antog vi utmaningen även känd som dansgolvet tillsammans med alla lammkött, vi klagade inte utan taffsade på varje liten pojke/flicka/sexuellt förrvirrad sak. Sedan åt jag en falafel som fyllekäk för KEBABEN VAR SLUT!?!?!?!? what the fucking fuck!? De andra åt på rondellen. Där fick de en bibellektion. Wall-Mart var inte tillåten, han var haram och Alexus och Sillis Nattis var underkastade p.g.a. de har en fitta. Helrätt, önskar att jag också fick träffa denne vise man. MORE RELIGION TO THE PEOPLE!

Torsdagen spenderades bakis som ett svin hos Wall-Mart med för mycket mat, godis och annat. Wall-Mart blev en suris fitta för jag inte ville följa med ut på Sliver i Linköping. Mitt bankomat kort ekade högt med 152 riksdaler fram tills löning. Så jag åkte hem och chillade hela natten lång. ÅÅÅH JA!!


Me and Miss Wall-Mart

Jag och världens bästaste bästa
H o n e y

Gooood morgon! Eller något...

Vaknade nyss trots att ha blivit lovad att bli väckt vid 13 tiden. Man kan ju bara lita på sig själv i denna grymma värld.

Men jag är glad ändå, mycket ska planeras och bokas idag! Sedan rundar vi av denna onsdag med en chillkväll... Inte krogen, inte tequila, inte dansa, inte festa utan chilla.

PUSS PÅ ER!


just sayin


my jacket

Hej
Jag är arg.
Idag var jag på H&M. såg den P.E.R.F.E.K.T.A baseball jackan. Perfekt färg, perfekt pris (rea, 150:-), modell större... ja ALLT jag har tänkt mig för att ja ska se cool ut i peace and love. Solbrillor, shorts, t-shirt (alternativt: linne) OCH DEN TRÖJAN/JACKAN. Jag sätter på mig denna tröja/jacka. I XL för er som vill veta, OCH DEN SITTER SOM OM JAG VORE ETT JÄVLA TÄLT!

Jag vill gråta, jag vill dö... Det var som om min själ rensandes ut ur min kropp och bara försvann. Jag är ledsen, förtvivlad, upprörd, arg... Jag vet inte hur jag ska klara detta... JAG VET FAN I MIG INTE!


Sååå, ska tillbaka på måndag, är det menat så har de fått in den för den söta tjejen sa att de kan få uppfyllnad på rea och finns den inte men finns kvar i tält storleken så köper jag den. DÖD ÅT TJOCKISAR/FASHIONABLA GRABBAR SOM HINNER FÖRE MIG

good night. good morning. who the fuck is keepin' score?

Jahopp. Här var man tillbaka! I sin säng, efter en stängning (7 i rad and still going).
Har börjat tappa hoppet om att kunna lämna tillbaka mina stackars Converse där märket har smetats ut. Kan inte hitta kontoutdraget NÅGONSTANS! har till och med fått det utskrivet från banken men hittar inte vart fan det står InterSport. Så jag har kommit fram till en förklarning: InterSport har helt enkelt kapat mitt konto och raderat allt info om att jag har köpt ett par skor där. Säger bara en sak: HANDLA FAN ALDRIG PÅ INTERSPORT. de jävlarna suger. de har totalt glömt bort vad serivce innebär och kundbemötande. Alla förutom han som hjälpte mig idag, han tycket jag faktiskt om. (desperat sätt att försöka få ett ligg)
Såååå. idag då... vad har hänt? förutom spring på stan och en lunch med lill tuttan, brösthyllan och sillis nattis (insåg nu att alla har något med bröst att göra... nytt att sätta upp på todo listan: skaffa nya vänner) så har jag jobbat (OVANLIGT!!). skulle egentligen haft en mysmysig ledig dag/kväll/natt men så blev de icke. eller jo, lite... vi hade de mysigt på jobbet såklart. ååååh vad jag ibland älskar mitt jobb och mina fina arbetskamarter! 

Det är btw onsdag, klockan är över 03. Jag ska nu vara asfull, trillandes mot Rondellen efter en awsome natt på hugo och sedan trycka i mig en mcfeast meny ju :(... men icke. jag laddar istället. laddar 16.30-01 KISS KISS på den.börjar dessutom känna sydney abstinens. vackra stad. oroa dig ej. vi ses snart igen

bondi beach
lazy days at the beach. crazy night at crazy clubs
I MISS SYDNEY!!!!

Mornin'

Återigen ett inlägg från bästa sängen. TRÖTT kille skriver, trött kille vill dö. Att
Mobilblogga äger. Slipper resa mig upp och hämta datorn. Awsome!

Nu ska ja resa mig upp och ta ut min Frasse. Tja fan!


don't leave something good to find something better. once you realize you had the best, the best has found better.

så vad sker i mitt liv förutom att jag jobbar ihjäl mig dag in och dag ut, eller ska vi säga natt in och natt ut? Är för tillfället inne på min sjunde stängning på raken och jag har tre till innan jag avslutar lördagen med 19-04 OCH EN MOTHERFUCKING ledig söndag.

Mer då? ae, har inte hänt något mer...

har insett att man inte ska låta något så töntigt som pengar eller andras åsikter någonsin stoppa en! Jag har aldrig låtit någon annan stoppa mig när jag känner att jag vill göra något. Däremot har jag låtit pengar stoppa mig men icke. Varför ska jag ha dåligt samvete när jag gör av med pengar på skit? Det är bra skit för mig och jag har faktiskt jobbat jävligt hårt för de pengarna! Sedan lägger ja faktiskt pengar på saker som gynnar andra också :)

Vad jag ska göra för pengarna undrar alla mina 5 läsare väldigt ivrigt. Det får ni se när det är gjort. MOUHAHA!
Nu är det nog dags att sova, right? Tidig dag imorgon. Ska ÄNTLIGEN fixa mina jävla skor, klippa mitt jävla kaluffs aka hår OCH träffa Walle (min gayhusband) för en lunch innan jag börjar jobba. 17-01 HE HE HE HE HE.

tell the world

Frukosten är nu uppdrucken och jag är på topphumör! Solen skiner ack så starkt även om det är typ 1 grad ute, men vad gör det om hundra år?
Hinner inte göra så mycket idag. 14-01, cso och en IFK match... roligt, bara roligt. Rolig stängning kommer det bli är ju garanterat. Äh, vi är glada att vi har ett jobb!
Nu får vi hoppas på att IFK vinner så vi får mätta GLADA ifkare... jahopp. HEJDÅ!

Who's in my bed?

Nyvaken i min säng. Jobba natt kan suga även om det var en mycket mycket fin natt igår :))))

Nu laddar ja fika och lobby duty. Woho


RSS 2.0